Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond

Duunit

Tällä sivulla on lueteltu esimerkkejä tarjoamistamme palvelukokonaisuuksista. Niiden lisäksi voit kysyä apuamme osaamisalueitamme vaativiin tehtäviin.

Luennot ja koulutukset

Kulttuuriyrittäjyys

Kysy lisää: Jaakko ja Matti

Musiikkibisneksen erityiskysymykset

Kysy lisää: Jaakko

Valo- ja äänikurssi

Näyttämövalo- ja äänitekniikan perusteet. Teattereille, kulttuurialan oppilaitoksille, järjestöille ja tapahtumajärjestäjille suunniteltu paketti, jossa opetellaan ääni – ja valotekniikan perusteita järjestävän tahon näkökulmasta. Kouluttajamme muotoilevat koulutuspaketin toiveittesi mukaisesti. Kesto voi olla esimerkiksi 10-15 h viikonloppukurssina, ideaali osallistujamäärä on n. 10 henkilöä.

Kysy lisää:
Matti

Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen, taiteen myynti & markkinointi, tapahtumatuotanto, yritysyhteistyö

Pauliina tekee räätälöityjä koulutuksia ja luentoja esimerkiksi aiheilla kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen, tapahtumatuotannon eri osa-alueet, yritysyhteistyö & myynti kulttuurin ja taiteen ehdoilla, markkinointi & viestintä kulttuurisektorilla. Asiakkaina hänellä ovat olleet muun muassa Humanistinen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän elävän kulttuurin yhdistys Massive ry, Kansalaisfoorumi, Keski-Suomen elokuvakeskus ry ja useat keskisuomalaiset kulttuuriyhdistykset ja –toimijat.

Kysy lisää: Pauliina

Luento: Kuinka tehdä hyvä avustushakemus?

Luennolla käydään läpi taiteen ja kulttuurin avustushakemuksen teon perusteet ja yleisimpiä avustuksen teossa ilmeneviä ongelmakohtia. Luento tarjoaa vinkkejä myös kokeneemmille rahoituksen hakijoille. Keskitymme yhteisöjen ja työryhmien näkökulmasta yleisimmille kansallisille taiteen ja kulttuurin rahoittajille osoitettuihin hakemuksiin. Huomioimme muun muassa Taiken, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Kulttuurirahaston ja muut säätiöt ja rahastot.

Luennon yhteyteen on mahdollista varata henkilökohtaisia neuvonta-aikoja, jolloin käydään läpi avustuksenhankijoiden omia hakemuksia.

Kysy lisää
Ellinoora

Neuvonta

 • Näyttämötaidetapahtuman ja -teoksen tuottaminen
 • Taiteen sisältöorganisaation kehittäminen
 • Bändien toiminnan kehittäminen ja sen nostaminen uudelle tasolle Yhteyshenkilö Jaakko

 

Valokuvaus

Graafinen suunnittelu

 • Internetsivustot
 • Printtijulkaisut
  Yhteyshenkilöt Tuomo, Joni

Digitaalinen markkinointi

 • WWW-suunnittelu
  Yhteyshenkilöt Tuomo, Eero, Joni
 • Flash-suunnittelu
  Yhteyshenkilöt Eero, Joni
 • WWW-ohjelmointi (PHP+MySQL)
  Yhteyshenkilöt Eero, Joni