Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond

Liity jäseneksi!

Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond on oiva työkalu sinulle, joka toimit freelancerina kulttuuri- tai media-alalla, harkitset oman yrityksen perustamista tai haluat laskuttaa satunnaisia keikkahommia tai osa-aikatöitä.

  • Raymondin jäsenenä maksat vain niistä palveluista, joita käytät ja vain silloin kun käytät. Siksi osuuskunnan maksuihin menevä siivu on pienempi kuin monissa muissa osuuskunnissa. Raymond sopeutuu hyvin kulttuurialan työntekijöiden ja töiden joskus nopeastikin muuntuviin tilanteisiin.

  • Raymond on taskukokoinen: se kulkee helposti mukana ja voit siis työskennellä missäpäin maata vain. Muualla maassa aktiivisesti työskentelevien toivomme kuitenkin pääsevän kerran tai kaksi vuodessa Jyväskylässä järjestettäviin osuuskunnan kokouksiin tai muihin tapaamisiin, jotta kosketus jäsenistöömme säilyy.

  • Osuuskunta on turvallinen tapa kokeilla kulttuuriyrittäjyyttä, sillä sen kautta työskennellessä et saa yrittäjän statusta (eli voit olla välillä vaikkapa työttömänä) ja voit halutessasi tutustua yrityksen pyörittämiseen hallituksessa kokeneempien opastuksella.

  • Raymondin kautta tavoitat verkoston, jossa jaamme työkaluja ja osaamista kunkin työsaran helpottamiseksi. Jäsenenämme pystyt tarjoamaan asiakkaillesi enemmän, sillä käytössäsi on verkostomme osaaminen.

  • Jäseniltä vaadimme toimialansa ammattitaitoa ja yrittäjämäsitä otetta työhön.

Otappa yhteyttä ja tule käymään! Keitetään kuppi kuumaa ja jutellaan.

Hakeminen

Jäseneksi haetaan vapaamuotoisella, kirjallisella hakemuksella (sähköpostikin käy), josta ilmenee mitä ja millaista työtä Raymond kautta aiot tarjota. Hakemukseen liitetään myös CV. Hakemus lähetetään osoitteeseen raymond(at)raymond.fi.
Haastattelemme kaikki jäsenkokelaat.Nallet piiriipieniipyörii...