Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond

Uutiset

18.2.2014 Osuuskunnan yhteyshenkilö muuttui

Osuuskunnan uutena yhteyshenkilönä aloitti 14.2.2014 kulttuurituottaja Ellinoora Auvinen.

7.12.2008 Uusia jäseniä osuuskuntaan

Tänä syksynä osuuskunta on kasvanut kolmella uudella jäsenellä. Toimittaja Minnamaria Koskela ja graafinen suunnittelija Teemu Toivanen ovat toimineet alalla aiemmin freelancereina. Valokuvaaja Juhana Konttinen valmistui medianomiksi viime keväänä.

27.5.2008 Kulttuurituottaja: tule Reiskaksi!

Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond on oiva työkalu sinulle, joka toimit freelancerina kulttuurialalla, harkitset oman yrityksen perustamista tai haluat laskuttaa satunnaisia keikkahommia tai osa-aikatöitä.
Lue lisää...

19.5.2008 Uudet sivut julkaistu

Tättärää! Uudet hienot sivut on nyt aukaistu. Eikun tutkimaan!

25.4.2008 Eero Keinäsestä uusi jäsen

Raymondin webbiduunareita vahvistamaan liittyi Eero, jonka ohjelmointiosaamiseen kuuluvat mm. sellaiset hienolta kuulostavat termit kuin flash/actionscript 2-3, HTML/CSS ja PHP+MySQL.

25.4.2008 Osoitteemme muuttuu

Raymondin toimiston osoite muuttuu 28.4. alkaen. Uusi osoite on:

Asemakatu 11 B, 3.krs
40100 Jyväskylä

Lähteneisiin laskuihin uusi osoite on jo merkittynä.

4.4.2008 Kevätkuulumisia

Raymond ei suinkaan lepää laakereillaan, vaan kaikenlaista tapahtuu. Raymondin toimistonosoite tulee muuttumaan toukokuun alusta, uusi osoite ilmoitetaan heti kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Uusissa tiloissa tulevat työskentelemään Tuomo Povelainen ja freelancer-ohjelmoija Eero Keinänen.

Uusien verkkosivujen parissa olemme puuhanneet lopputalven ja loppu häämöttää jo. Pyrimme julkaisemaan sivut kevään kuluessa. Jos haluat sähköposti-ilmoituksen uusien sivujen julkaisusta, lähetä postia osoitteeseen "raymond@raymond.fi" ja laita otsikoksi "ilmoita uusista www-sivuista".


4.4.2008 Uusia jäseniä Raymondiin!

Tuomo Povelainen, Joni Jalkanen ja Ville Halme liittyivät osuuskunnan jäseniksi.

Tuomo on graafinen suunnittelija Jyväskylästä, jonka töihin voi tarkemmin tutustua osoitteessa www.tuomosgarage.com.

Joni on graafinen suunnittelija jolta luonnistuu myös verkko-ohjelmointi. Jyväskylässä vaikuttava miehen töihin voit tutustua osoitteessa jeyz.us.

Ville valokuvaa ja vaikuttaa lähinnä Oulun seudulla sekä Lahdessa. Villen töihin voi tutustua osoitteessa www.villehalme.com.

19.9.2007 Hevimetsä-klubit Red Neckissä

Raymond järjestää Red Neckissä kerran pari kuussa Hevimetsä-klubeja, jotka esittelevät yleisölle paikallista raskaan musiikin osaamista. Mikäli haluat oman bändisi esiintymään klubille ja soittotaidot sekä asenne ovat kunnossa, ota yhteyttä Markukseen sähköpostitse osoitteeseen markus@raymond.fi tai puhelimitse 050 3458 308.

19.9.2007 Julistejakelu

Julisteiden jakelu on tympeää puuhaa, mutta sillekin työlle löytyy tekijänsä. Raymondin ahkerat julistemihet jakelevat julisteesi vaivattomasti ja edullisesti Jyväskylän ja maalaiskunan alueelle. Mikäli tapahtumasi tai yhteisösi tarvitsee asiantuntevaa julisteapua ota yhteys joko sähköpostitse osoitteeseen markus@raymond.fi tai puhelimitse 050 3458 308.

19.9.2007 Ilmoitusmyyjä löysi Kulkurin

Hip hei. Lehdellämme on nyt ilmoitusmyyjä. Nyt kannattaakin laittaa syksyn ja talven markkinointi kuntoon ja soittaa numeroon 050 330 3609 tai laittaa sähköpostia osoitteella myynti (ää) kulkuri.net

Muistakaahan myös Kulkurin ja kulttuurilehti Puimurin yhteiset hienot webbisivut osoitteessa www.kulkuri.net

26.7.2007 Kulkuri hakee uutta ilmoitusmyyjää

Työ on ainakin aluksi osa-aikaista, mutta jatkossa myyntiä voi riittää kokopäiväisestikin. Tämä riippuu tietysti myös paljon myyjästä itsestään sekä tahdosta työskennellä julkaisun eteen. Palkkaus muodostuu provisiosta.
Aiempi kokemus ilmoitusmyynnistä, kulttuurituotantojen sekä tapahtumanjärjestämisen tunteminen katsotaan eduksi. Työtä voi osittain tehdä etätyöskentelynä, mutta se vaatii paikallistuntemusta ja ajoittaista Jyväskylässä työskentelyä. Myyjältä odotetaan myyntihenkistä, positiivista ja itsenäistä asennetta työhön.
Kulkuri on kesästä 2006 lähtien ilmestynyt tapahtumat yhteen keräävä julkaisu. Syksyllä tämä yli sadassa pisteessä ympäri Jyväskylää jaossa oleva kulttuurijulkaisu laajenee myös internettiin.
Lisäinfot Mikaelilta (p. 050-5557171).

27.6.2007 Hermanni Hirven ensi-ilta lähestyy!

Teatteri Pahnanpohjimmaisten Hermanni Hirvi ja Oopperan kummitus saa ensi-iltansa 14.7. Viherlaaksossa. Raymondin Matti vastaa produktion tuotannosta. Hermanniin ja hänen kavereihinsa pääset tutustumaan täällä.

27.6.2007 Mikael Korpelasta uusi jäsen

Raymond sai uuden vahvistuksen graafisen- ja internetalan moniosaaja Mikael Korpelasta. Www- ja tietokantatöiden lisäksi Mikael tulee jatkossa ottamaan vastuun Kulkurin toimittamisesta. Mikaelin saa kiinni osoitteesta mikael (at) raymond.fi ja numerosta 050-5557171. Miehen tekemisiin voi tutustua myös täällä.

15.2.2007 Rebeccan ohjelmisto valmiina

Naistenpäivän ympärille kietoutuva Rebeccan ohjelmisto on valmistunut. Hyvältä näyttää. Luvassa on sivistävä, virkistävä ja viihdyttävä tapahtuma. Rebeccan käsiohjelma julkaistaan Kulkurin yhteydessä 27.2.

18.1.2007 Pahnanpohjimmaisten Hermanni Hirven tuotanto Raymondille

Ensi heinäkuussa ensi-iltaan tuleva teatteri Pahnanpohjimmaisten lastennäytelmän Hermanni Hirvi ja Oopperan kummitus tuotannosta vastaa Raymond. Kyseessä on harrastajateatterille iso produktio, jota on tarkoitus esittää Viherlandiassa. Tuottajana toimii teatterialan erikoismiehemme Matti.

12.1.2007 Raymond tuottaa Rebecan

Raymondin tuorein tuotanto on Rebecca. Rebecca on monitaiteellinen naistenpäivän ympärille kietoutuva tapahtuma 7.-8. maaliskuuta. Rebecan nettisivut avautuvat pian osoitteessa www.raymond.fi/rebecca. Rebeccan tuottavat Raymondin vierailevat tähdet Tiia, Riikka ja Piia. Rebecca tarjoaa kevään kipakoimmat kemut!

4.12.2006 Au Pairin keikkamyynti Jaakolle

Raymondin rockvalikoima kasvaa. Jaakko myy nyt myös jyväskyläläistä Au Pairia, joka on muuten pirun hyvä bändi. Jos haluat Au Pairin keikalle, niin soita Jaakolle p. 050-5311682.

25.9.2006 Uusi jäsen osuuskuntaan

Perjantaina Raymond sai uuden jäsenen Ellinoora Auvisesta. Ellinoora tuo uutta osaamista erityisesti tanssin ja kuvataiteen tuotantoon. Muiden tuottajiemme tapaan hän on Korpilahden Humanistisen AMK:n kasvatteja. Uuden jäsenen tarkempi esittely ja yhteystiedot tulevat sivuille lähiaikoina.

11.9.2006 Teatterikone kämppikseksi

Raymondin ja Teatterikoneen yhteistyö tiivistyi syyskuun alussa, kun Teatterikone muutti Raymondin toimistolle. Muutto kävi helposti, koska Teatterikoneen ainoina toimihenkilöinä toimivat Raymondin Matti ja Mikko. Nyt he siis toimivat osan päivästä Raymondin leivissä ja osan Teatterikoneen.

4.8.2006 Pauliina Mikkeliin töihin

Pauliina sai töitä Mikkelin Ammattikorkeakoulun ohjelmapalveluosuuskunta OODI:sta. Eli hän ryhtyy valmentamaan opiskelijoita yritysympäristössä. Jatkossakin Pauliina tullee tekemään hieman töitä Raymondille, mutta suurempiin hankkeisiin häntä ei kannata kysyä. Toivotamme Pauliinalle onnea uusien haasteiden parissa!

25.7.2006 Matti tuottamaan Pukkipalvelu Pätkä&Pätkä -esitystä


Matti ryhtyy tuottamaan pikkujoulusesonkia varten suunniteltua Pukkipalvelu Pätkä&Pätkä -esitystä. Pätkinä esityksessä ovat monessa sopassa keitetyt Jouni Huhtaniemi ja Jarmo Zitting. Luvassa on hönttiä huumoria, vinksahtaneita sketsejä ja lystejä laulemia elävästä elämästä.

Tilaa esitys nyt, niin varmistat loistavasti juhlatunnelmaan sopivan ohjelman! Tilaukset ja lisätiedot: Matti Koistinen, p. 044-0507072.

7.7.2006 Kulkuriin uutispalsta loppukesästä

Kulkuri - Jyväskylän tapahtumat jatkaa kehittymistään. Loppukesästä mukaan tulee uutispalsta, johon kootaan mielenkiintoisimmat uutiset seudun tapahtumista. Tapahtumajärjestäjiä toivotaankin lähettämään tiedotteet sähköpostilla osoitteeseen toimitus @ kulkuri.net.

6.7.2006 SaraLeen levy julkaistu

SaraLeen odotettu debyyttialbumi Darkness Between julkaistiin eilen.
Levyn julkaisijana toimii Firebox Records. Raymond vastaa SaraLeen managementista ja keikkamyynnistä. Jos haluat SaraLeen keikalle, soita Jaakolle, p. 050-5311682.

5.7.2006 Uusia jäseniä haetaan

Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond hakee uusia jäseniä, jotka ovat
kiinnostuneita työllistämään itsensä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti
osuuskunnan kautta. Toivomme uusilta jäseniltä yrittäjäasennetta,
koulutusta ja/tai työkokemusta kulttuurituotannon saralta sekä
idearikkautta. Uusien jäsenien ei tarvitse välttämättä työskennellä
Jyväskylän seudulla, mutta osuuskunnan markkinointi on keskittynyt Keski-Suomeen.

Raymondin osuusmaksu on tällä hetkellä 100 euroa. Jäsen saa
osuusmaksun takaisin erotessaan osuuskunnasta.

Hakemukseen toivomme oman esittelysi lisäksi liikeideaa, jota aiot
Raymondin kautta toteuttaa.

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen raymond@raymond.fi tai postitse
osoitteeseen Kulttuurituotanto-osuuskunta Raymond, Kauppakatu 5 A 2,
40100 Jyväskylä.

Lisätiedot: P. 044-0507072, matti@raymond.fi, www.raymond.fi


5.7.2006 Uutissivu avattu!

Raymond.fi uudistuu ja jatkossa tällä palstalla on tuoreimmat uutiset osuuskunnasta.